Кликни за поголема слика

200W Hi-Fi засилувач во класа Д


Шифра:

ППК1417


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 6-7/2014


Статус на залиха:

при крај  


Цена:

320 денари / 5,20 € 


Клучни зборови:

ППК, ППК1417, 6-7/2014, проект, Класа Д, засилувач на моќност, TDA8920B, NE5532, самоградба


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција “200W Hi-Fi засилувач во класа Д (4)“ опишана во Емитер број 6-7/2014. Плочката е двослојна, нагрзиена, но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.