Кликни за поголема слика

Светлечки тетраедар


Шифра:

ППК1426


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 11-12/2014


Статус на залиха:

при крај  


Цена:

140 денари / 2,30 € 


Клучни зборови:

светлечки тетраедар, електронски украс, новогодишен проект, ППК, ППК1426, 11-12/2014


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција “Светлечки тетраедар“ опишана во Емитер број 11-12/2014. Плочката е нагрзиена но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.