Кликни за поголема слика

250W V-MOSFET излезен засилувач - засилувач


Шифра:

ППК561


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

Емитер 12/1999


Статус на залиха:

нема  


Цена:

480 денари / 7,80 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, Емитер 12/1999, 250W V-MOSFET излезен засилувач - засилувач , ППК561,


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција "250W V-MOSFET излезен засилувач" опишана во Емитер број 11/1999 и 12/1999. Плочката е нагрзиена но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.