Кликни за поголема слика

140W засилувач со LM3886T во паралелна врска


Шифра:

ППК1421


Производител:

Емитер


Објавено во:

Емитер 8-9/2014


Статус на залиха:

при крај  


Цена:

220 денари / 3,60 € 


Клучни зборови:

ППК, ППК1421, 8-9/2014, засилувач, моќност, паралелна врска, интегрирано коло, LM3886T/TF, самоградба


Плочка со печатено коло (ППК) за електронската конструкција “140W засилувач со LM3886T во паралелна врска“ опишана во Емитер број 8-9/2014. Плочката е нагрзиена, но неиздупчена.

Повеќе

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.